Hoe slimme webwinkeliers uren tijd besparen

Voor mensen die in loondienst werken kan de tijd niet snel genoeg gaan. Voor ondernemers is dat juist andersom. Zij beseffen hoe onomkeerbaar hun tijdsindeling is en ervaren soms direct het resultaat van hun inspanningen. Ook zien ze vroeg of laat in dat er klussen zijn die een ander veel sneller, goedkoper of beter kan uitvoeren.

Voor ondernemers met een online aanwezigheid, bijvoorbeeld in de vorm van een webwinkel, geldt dat een website er goed uit moet zien om vertrouwen te wekken en bezoekers in klanten te converteren. Bent u zo’n ondernemer, dan is de kans groot dat u het bouwen van uw online winkel heeft uitbesteed aan een webdesigner.

Maar hoe zit dat met de producten die u verkoopt? Hoe presenteert u die op de website? Ze met zo weinig mogelijk ‘ruis’ presenteren, bij voorkeur netjes uitgesneden, vergt professionele productfotografie. Of toch niet? Een slimme service biedt webwinkeliers nu de mogelijkheid om hun de achtergrond rond het onderwerp weg te snijden. Remove The Background is de logische naam van deze Nederlandse dienst.

Professionele productfoto’s uit amateur-kiekjes

Het verwijderen van de achtergrond doet wonderen, zelfs bij kiekjes die uit de losse pols zijn geschoten. Klanten van Remove The Background zijn zeer te spreken over de professionele resultaten, die zich uitbetalen in meer bestellingen en dus een hogere omzet.

Behalve tijd, besparen webwinkeliers ook geld met het uitbesteden van deze grafische klussen. Omdat de specialisten van Remove The Background in het voordelige Vietnam werken, zijn hun tarieven lager dan die van van Nederlandse grafisch bewerkers. Stukken goedkoper. Zo laat u de achtergrond al uit uw foto snijden voor € 0,79.

Drie keer gratis uitproberen

De tijd- en geldbesparing die het uitbesteden naar deze deskundigen met zich meebrengt, blijkt voor veel ondernemers onweerstaanbaar. Alsof de drempel nog niet laag genoeg is, stelt de service nieuwe klanten de gelegenheid om de kat uit de boom te kijken. Hoe? Door hen drie gratis fotobewerkingen te bieden. Inderdaad: maak een account aan en u kunt, geheel vrijblijvend, drie foto’s laten bijsnijden om te kijken of deze dienst iets voor u is. Aanrader!